Almanya Vizesi İçin

almanya_vizesi

Almanya vizesi için gerekli bilgiler aşağıda yazılmıştır.

Randevu alınacağından en az 15 gün önceden evraklarınızı ulaştırınız.

Vekâletname

En az 6 ay geçerli pasaport

2 adet biometrik fotoğraf ( son 6 ay içerisinde çekilmiş)

Otel, uçak rezervasyonları

Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)

Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar

Ticari Firma Ziyaretler için Davetiye

Fuar ziyaretleri için fuar bileti ya da fuara kayıt olunduğuna dair belge

İlk başvurularda emniyet müdürlüğünden protokol yazısı

Yetki yazısı

İmzalı başvuru formu ve taahhütnameler

Yenilenmiş pasaportunuz da schengen vizesi yoksa protokol yazısı alınması gerekir.

Boş pasaportlarda kimlik fotokopisi.

Ayrıca;

İŞVERENLER

Antetli Kâğıda Dilekçe(1 örneğini bizden talep ediniz)

İmza Sirküleri

Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)

Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)

Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

Varsa Almanya’ya yapılan İthalat – İhracatlara ait beyannamelerinin fotokopileri

ÇALIŞANLAR

Antetli Kâğıda Dilekçe

İmza Sirküleri

Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)

Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)

Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

Sigortalı işe giriş bildirgesi

SSK Hizmet Dökümü

Ortalama işlem süresi randevu yoğunluğuna göre 15(?) olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Almanya vizesi daha detaylı bilgi almak için bize ulaşın >>>