Hollanda Vizesi İçin

hollanda

Hollanda vizesi için gerekli bilgiler aşağıda yazılmıştır.

  • En az 6 ay geçerli pasaport, 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf
  • Otel rezervasyonu konfirmeli olmalıdır, varsa ödendi belgesi, uçak rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Boş pasaporta emniyetten alınan protokol yazısı
  • Boş pasaportlar da evrakların orijinalleri talep edilmektedir.
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye
  • Aile ziyaretleri için belediyeden onaylı orj. davetiye, davet edenin son 3 aylık gelir belgesi, kimlik fotokopisi, evlilik cüzdan fotokopisi, vukuatlı nüfus kayıt örneği.

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafaktname

Ortalama işlem süresi … gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hollanda vizesi daha detaylı bilgi almak için bize ulaşın >>>