Malta Vizesi İçin

malta

Malta vizesi için gerekli bilgiler aşağıda yazılmıştır.

  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf
  • Otel, uçak rezervasyonları varsa gidiş amacına ilişkin belge.
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname
  • En az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf
  • Otel, uçak rezervasyonları varsa gidiş amacına ilişkin belge.
  • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari Ziyaretler için Davetiye

Ayrıca;

İŞVERENLER

Antetli Kâğıda Dilekçe

İmza Sirküleri

Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)

Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)

Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

Antetli Kâğıda Dilekçe

İmza Sirküleri

Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)

Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)

Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

Sigortalı işe giriş bildirgesi

Maaş Bordrosu 3 aylık

EV HANIMLARI

Dilekçe

Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar

Evli ise evlenme cüzdanı

ÖĞRENCİLER

Öğrenci Belgesi

Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar

18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname

Ortalama işlem süresi 4 iş günü olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Malta vizesi hakkında bilgi almak için bize ulaşın >>>